Logotyp_Strandtorp_vit-bakgrund - vit_ram

Strandligan 2021

Stort grattis till Jan-Olof "Pipa" Svensson som vann Strandliga 2021! På andra plats kom Bengt Arne Palm och trea kom Ingmar Nilja. Resultat finalen 2021:
1. Tomas Löfgren 70 netto
2. Tomas Finne
3. Jan-Olof Svensson

Välkomna på strandligan på onsdagar kl 17.00 för dig som vill spela 9hål i trevligt sällskap. Det är dropp in oh det kostar 20:- per tillfälle. 
Vi räknar nettoscore med snittet på de 10 bästa omgångarna.

Grattis Thomas till segern!

Strandligan 2020

NU KÖR VI!! Strandligan 2021

Den 28 april kör vi igång igen. Första bollen slår ut 17:15. Det kostar 20:- att delta och det är slagspel som spelas. Välkomna! 
 
Alla är välkommna oavsett kön, ålder eller HCP

 

Resultat finalspel 2020 3 oktober på Bjrörnhult

Resultat 2020

Möte för Strandligan

Hej alla ni som spelar eller är sugna på att börja spela i strandligan. Den 18 mars kl 18 ses vi i kansliet på Strandtorp och går igenom säsong 2020.
Alla är välkomna oavsett HCP eller ålder. Välkomna ⛳️

Resultat 2019:

Regler Strandligan 2019

Ligaspelet startar Onsdagen den 10:e April och spelas därefter varje Onsdag fram till
2:a Oktober, med samling 1715 för registrering och spelstart 17.30. med start på hål 1.

Varje ligaomgång spelas över 9 hål och kommer att registreras i GIT för uppdatering av individuella handicap. 2019 kommer vi att beräkna sluttabellen med hjälp av varje persons 15 bästa rundor.
Sista Onsdagen i varje månad ( 24/4, 29/5, 26/6, 31/7, 28/8, samt 25/9) kommer vi att spela månadsfinal i 2-mannalag, (se nedan)
Finalen I ligan kommer att spelas i månadsskiftet September/Oktober på en helgdag som publiceras före April månads slut, Startordningen i finalen kommer att baseras på ligaställning efter omgången 25/9 av tidsskäl, men hela säsongen kommer ligga till grund för prisutdelningen.
Startberättigad i finalen är de personer som spelat 15 omgångar
Det nya för året är förutom GIT-registreringen är MÅNADSFINALERNA.
Månadsfinalerna spelas i 2-mannalag vilket gör att dessa dagar sker samlingarna 17.00 för registrering och lagsammansättning, Lagen bildas på så sätt att den som har lägst slagsnitt får som partner den med högst slagsnitt, Den med näst lägst slagsnitt får som partner den med näst högst slagsnitt, o.s,v till dess att alla har en partner för speldagen.
Skulle det vara ojämt antal spelare, spelar uddaspelaren ensam och får resultatet dubblerat för att ingå i resultatlistan.
För den händelse att unik spelare kommer till månadsfinal kommer han att placeras in som nummer 4 i ordningen inför lagsammansättningen,
Skulle någon ligaspelare vilja spela bara liga och inte månadsfinalerna är han välkommen att göra det men blir då inte inlottad i lag och får heller inte del av prisbordet eller de poäng som utdelas vid månadsfinalerna.
Vi kommer att spela olika former av lagspel under månadsfinalerna och om detta återkommer vi inför varje månadsfinal. För dagen har vi hittat 2 varianter, Bästboll
och Slaggolf, båda med lite specialregler.
Resultat och poängberäkning vid månadsfinal.
Vi kommer att spela om 3 priser i varje månadsfinal. Dessutom kommer samtliga spelare att få poäng baserat på sitt resultat och antal deltagande lag. Om t,ex 8 lag startar får vinnande lags spelare 8 poäng vardera, en andra plats ger 7 o,s,v ned till 1 poäng. Varje spelare får sina 5 bästa månadsfinalresultat registrerade
Efter de 6 månadsfinalerna kommer slutsummering att ske och extraslag i finalspelet kommer att fördelas enligt följande.
Placering 1,2 får 3 extraslag i finalspelet.
Placering 3,4 får 2 extraslag i finalspelet.
Placering 5,6 får 1 extraslag i finalspelet.
VAD KOSTAR DET.
Vi kommer att betala 20 SEK varje Onsdag, men i år kommer sista Onsdagen i varje månad kosta 30 SEK där 10 sek går till månadsfinalens priser

Historiska Resultat: